Zonder het bedrijf Daudi Concepts, waren we nooit op dit punt uitgekomen. Al voor een langere tijd, wilden we ons interieur aanpakken. Maar zelf hadden we geen idee waar we moesten beginnen en hoe we dingen willen veranderen. Bovendien moesten we ook bedenken in wat voor soort stijl we alles wilden aanpassen. Daarom zochten we een beetje hulp en inspiratie bij verschillende bedrijven om ons verder op weg te helpen. Misschien zelfs het helemaal voor ons uitwerken van papier tot realiteit. Dat zou helemaal top zijn.

Op zoek naar een bedrijf, zoals Daudi Concepts

Nu moesten we alleen op zoek naar een bedrijf, zoals Daudi Concepts, die verschillende interieurconcepten kan uitwerken en daarbij ook nog eens kan realiseren. We hadden dan via het internet een aantal bedrijven gevonden die ons goed leken. Echter toen we naar de portfolio’s zagen van verschillende bedrijven, haakten we snel af omdat het zeker weten niet de stijl was waar wij naar zochten. Na een tijdje kwamen we bij de website en portfolio van Daudi Concepts terecht en dat klikte meteen met ons. We zagen die stijl helemaal zitten in onze woonkamer en keuken. Dus hebben we meteen een afspraak ingepland bij Daudi Concepts.

Iets prachtigs neergezet

Binnen een aantal weken konden we terecht bij het bedrijf en we werden meteen goed ontvangen door het personeel. Daarna werden we apart naar een kamer gestuurd en daar konden we met een van de interieuradviseurs aan de slag. We hadden al een beetje in de showroom kunnen kijken en zagen meteen al een aantal dingen die wij terug wilden brengen in het design. Na een goed gesprek, hadden we een aantal dingen op een rijtje en kon de medewerker met een verschillend advies geven over hoe alles te werk zou gaan en hoe ze het beste konden aanpakken. Een aantal afspraken later, en ons huis is helemaal vernieuwd. Het is precies wat we wouden.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over Daudi Concepts? Bekijk dan eens de website van hen via www.daudiconcepts.nl voor meer informatie over hun aanbod en portfolio.